Pigg Noah & lite allt möjligt på dagsprogrammet :)

Att jag älskar och vara ledig när barnen är friska o pigga!
Lika jobbigt som det är med sjuka barn ( jo främst för dem, men även för oss föräldrar) lika härligt är det när de är pigga & man kan hitta på saker tillsammans :-) N var pigg idag, feberfri sen natten till igår o sovit hela natten i egen säng till kvart i sju.

Vi har hälsat på i Mårtensro hos Johanna, Julia & Josefin och deras pappa som oxå heter Thomas (han jobbade hemifrån) och deras nya lilla katunge och två kaniner. N gillade katten mycket och följde efter den en hel del. Han hann även med att mata kaninerna. Alexander är mer reserverad mot djur (har blivit rädd för en kompis hund o det sitter i), men han tyckte kattungen var gullig. Hon var så fin :-)

Sen beställde vi äntligen glasögon till A på Synsam, barnen fick varsin korv och vi gick o tittade på böcker, pussel o spel i bokhandeln. Jag har fått en massa julklappstips :-) Tror A ska få en Sverigeatlas för barn och någon lättlästbok som han kan träna att läsa under jullovet. N ska nog få ett pussel (Alfons eller Bilar) och en bok om dinosaurier.

När vi kom hem spelade vi memory (jag är sämst, men fick lov att vara med..) Alexander vann stort. Sedan målade vi med vattenfärg och N målade med tuschpennor oxå i sin nya Blixten Mcqueen pysselbok. A gjorde ett farsdagskort till pappa T :-) Sen har A haft besök av en kompis och jag åkte till Friskis o Svettis o tränade medel gympa.

Ikväll har vi sett Disneyfilmer och ätit kycklingtortillas o popcorn :-)




Pausar med lite Nintendospelande..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..