Sommaren 2010 del 1

Sommaren har snart passerat och vi har hunnit med att göra en massa roliga saker. Nu är det snart höst och vardagen är tillbaka med skola, jobb och dagis. Jag tänkte försöka summera sommaren, men det blir nog inte så lätt ;)

I början av juni hade vi några fina och soliga dagar. Dagis hade planeringsdagar och jag var ledig med barnen. Vi träffade Ulrika och lilla Svea och Helen och lille Leo och hade picknick vid Sidsjön och tog en promenad runt sjön. Alexander hade nyligen fått en ny cykel och lärt sig cykla utan stödhjul så han cyklade runt sjön. Den 12 juni var Alexander på sommarparty hos sin kompis Axel och den söndagen var vi hela familjen hos Svea, Ulrika och Henke för att fira att lilla Svea fyllt 1 år. Himlabadet invigdes i början av juni och Alexander fick följa med Thomas på invigningen. Den 19 juni åkte vi till Hudiksvall och var med när min kompis Annika döpte sin lille son Max. Vi har varit på flera dop i vår/sommar och jag kommer att lägga ut bilder från dopen såsmåningom :)

På midsommarafton hade vi fyra i familjen picknick uppe på Norra berget och tittade på det traditionella midsommarfirandet och på djuren :) På kvällen grillade vi och åt en smaskig jordgubbstårta. På söndagen efter midsommar var vi bjudna på kalas hos Helen, Daniel & Leo. Vi firade att både Danne & Helen fyllt år :) Under juni blev det mycket fotbollstittande eftersom det var fotbolls VM. Thomas är superintresserad av fotboll och det har börjat smitta av sig på Alexander också. VM slutade med att Spanien vann! Vi har även varit på live fotboll och sett när GIF Sundsvall spelat på Norrporten Arena. Noah fick följa med för första gången :)

2 juli var Alexanders sista dag på dagis, för alltid! Efter det har barnen haft sommarlov i nästan 7 veckor :) Första veckan i juli var Thomas föräldraledig med grabbarna och jag jobbade. Vädret var toppen! Det började redan på helgen den 3-4 juli med tropisk värme. Vi premiärbadade på lördan och fick trevligt besök av Mona-Lisa, Magnus och lilla Maja-Stina. Thomas, Magnus och Alexander såg VM fotboll på tv och vi grillade och åt jordgubbar och glass. Jag, Noah, Mona-Lisa & Maja-Stina myste och försökte att inte göra så mycket i värmen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..