Kaffe med goda vänner & regnrusk

Idag har jag träffat mina vänner Annika & Ulrika och deras barn Max & Svea. Vi fikade och pratade om allt möjligt. Mest handlade det om barn :) När ska man börja jobba efter föräldraledighet och hur mycket ska man jobba när man väl börjar? Är dagis bra? Vad är bra & vad är dåligt? Jag pratade lite om skillnaden mellan skola & dagis, då storkillen precis slutat dagis. Vi kom även in på syskonfrågan och hur många barn man vill ha eller önskar få.. Hur hanterar man det om man som par vill olika? Vi kom inte fram till några klara svar men lite klokare blev vi nog ;) Vem hade trott det när vi pluggade statsvetenskap ihop och diskuterade politiska teorier, för 11-12 år sen. Fast då handlade nog diskussionerna rätt mycket om kläder, party och serier ;) Felicity,Vänner & Sex and the City osv. Det känns väldigt länge sedan! Det är himla skoj att vi håller kontakten och ses med jämna mellanrum.

I sommar var vi alla tre med familjer upp till Tärnaby och Hemavan för att vara med när vår goda vän Mona-Lisa & hennes Magnus döpte sin lilla dotter Maja-Stina. Det var en riktigt mysig helg med gamla vänner med familjer :) Bilder kommer senare.

Ikväll har regnet öst ner & vi har myst med film, läst böcker och druckit te. Eller rättare sagt jag & T har druckit te. Alexander valde varm choklad och Noah valde välling :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..