Augusti 2010

Augusti börjar att lida mot sitt slut för detta år. Sommaren är slut och det känns alltid lite vemodigt. Jag älskar våren med sin framtidstro, man har en massa planer för sommaren och de soliga dagarna som ska komma! På sommaren är allt så enkelt, kraven liksom försvinner tillsammans med mörkret och man passar på att njuta av livet & leva i stunden. Passar på att sola, bada, grilla, mysa, vara uppe sent, ladda batterier med vila,god mat & goda vänner :-) Det har vi gjort denna sommar.

Eftersom vi var lediga 5 veckor tillsammans och jag nästan 7 veckor & barnen nästan 8 veckor så har vi hunnit göra en massa och även vara hemma och vara lediga & njuta av att ta det lugnt. En toppenledighet helt enkelt :-)

I början av augusti besökte vi Kolmårens djurpark och bodde en natt på Vildmarkshotellet. Vi såg delfinshow, sälshow, safariparken med bil & en massa fina och intressanta djur & badade på hotellets äventyrsbad på kvällen, En toppenbra semester. Både vi och barnen var nöjda! Alexander är väldigt intresserad av djur och det har börjat smitta av sig på Noah. Nu i efterhand så har jag märkt att besöket på djurparken gjort stort intryck även på lillebror :) Han har ritat en djurpark på dagis & vi har byggt en med Duplo (storlego) som han leker med varje dag. På vägen hem från Kolmården stannade vi i Åkersberga och hälsade på Gabriella & Lorentz. Vi blev bjudna på en god middag och sov över hos dem en natt.

I augusti har vi även haft trevligt besök av min barndomsvän Carro med familj. Vi fikade med Mary & Tyra och bjöd på grillat till middag. Jättemysigt att umgås :-) Vi gjorde också en utflykt till Skatan med Ulrika, Henrik & Svea och Helen, Daniel & Leo och åt goda mackor på Skatans cafe.

Andra veckan i augusti kom min kära syster & barnens moster Matilda på besök. Vi hade några underbara & intensiva dagar ihop och hann med en hel dag på Himlabadet, fika & shopping på stan med Alexander & Matilda och mys & grillning hemma.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..