Fullfart i helgen..

I helgen har det varit full fart!

Vi köpte ett nytt skåp till vardagsrummet som maken skruvat ihop i lördags. På dan igår var det skidåkning för alla i familjen, varierande sträckor från 500 m till 9 km ;-) Pulkaåkning hann vi med både idag & igår i vår fina backe på Mariestadsvägen, det är full fart där nästan hela dygnets ljusa timmar och både små 1-2 åringar till stora skolbarn som går på mellanstadiet åker där, det är himla skoj :-)

Idag har Alexander tränat fotboll och Noah varit på sin dagiskompis, Leos 6-årskalas. Jag passade på att åka skidor i det fina soliga vintervädret även idag så i helgen har det blivit 15 km i benen. Det känns bra men jag har lite träningsvärk såklart ;) Thomas har lagat lasagne och vi fick fyra matlådor & så har vi städat idag och jag har bakat chokladmuffins till Ns kommande dagiskompiskalas.

I fredags ramlade Alexander ner från ett träd som han klättrat upp i på skolrasten.. Som tur var gick allt bra, inget brutet och ingen hjärnskakning. Men lite rädd blir man & kompisarna hade varit jätteoroliga för honom, då han inte svarat dem direkt efter fallet utan legat kvar på marken och inte sagt nåt (han säger själv att han tappade andan och inte slog sig i huvudet..) Älskade busunge..



Nya hyllan :)

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..