God Jul från ett kyligt Överkalix

God Jul och en god fortsättning på jul och nyårshelgen önskar vi alla!

Vi har varvat ner och myser hos mormor & morfar och farmor & farfar.

Dan före dan träffade jag goda vänner hos min allra bästa Carolina och vi drack glögg och hade julmys :) Vi har hunnit med sparktur och skidåkning, men det har varit runt - 20 grader eller mer mestadels så det har inte blivit så mkt skidor som jag planerat, än.

På julafton var det ivriga barn som vaknade och fick öppna några morgonpaket som tomten lämnat kvar under granen. De var så ivriga och förväntasfulla att storebror blev lite sur över att han tyckte lillebrors fotbollskort var "bättre". På förmiddagen åkte vi till Thomas föräldrar och syster och fikade och barnen öppnade paket där. De fick lego och en massa bra kläder, till mammans glädje :)

Vi gjorde ett pepparkakshus med moster Matilda och sedan var det dags för Kalle Anka och hans vänner. Efter Kalle åt vi julbord med mina föräldrar & syster och sedan kom tomten med tre säckar fulla med paket! Tusen tack för alla fina julklappar till barnen <3

Alexander fick ett efterlängtat schackspel, Hobbitspel, fyra i rad spel och Sagan om ringen lego, filmer, böcker, ett legospel, fotbollskort, en barnkokbok & en till spelkontroll till Nintendospelet av Anton & Matilda (tillsammans med N) + mycket bra och fina kläder.

Noah fick en gitarr (som han sade var den bästa julklappen) av mormor & morfar, Alfonsspel, Zoopanicspel, Starwarsgubbar, många böcker, Ice Age film & Nicke Nyfiken film, en bilbyggsats, Bamses julalbum, fotbollskort och en massa bra kläder (från sockar, kalsonger & underställ till snygg tröja med krage. Mamma är mycket nöjd över kläderna :-)

Ts föräldrars lilla hus på Kangis, Överkalix.
Hemma hos mamma & pappa <3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..