Slalom och klädparty..

Söndagen har handlat om utevistelse, först slalomskola och avslutning med korvgrillning och diplom för Alexander :-) Han har kämpat på och lärt sig mycket på den korta intensivkursen (10 timmar på fem tillfällen ) Nu kan han åka lift själv och ta  sig ner för backen med att svänga och ploga. Jag är en stolt mamma :-)

Planen är att fortsätta åka så att han behåller kunskaperna. Nästa eller nästkommande helg ska vi hyra utrustning och åka ihop. Kanske blir det en fortsättningskurs nästa år! Sen ute med N härhemma och åkt lite snowracer i kvarteret.

N har haft sin dagiskompis Leo på lekbesök idag. Leo är 5 år och hade stannat själv och lekt med Noah när jag och A var på skidskolan. N & L hade lekt så bra och spelat spel och fikat chokladmuffins med Thomas :-)

Ikväll har jag haft meandi klädparty. Beställde en tröja med fotbollar till Alexander (som han inte helt oväntat valde själv) och en t-shirt med t-rexar och bruna yogapants till Noah. N valde oxå sin tröja och yogabyxorna verkade så sköna :-) Han gillar inte att ha jeans så ofta så det blir nog bra med sköna brallor. Jag bjöd gästerna på hallonpaj, melon & kiwi och chokladbollar :-) Axel 7 år och Svea 4år hade följt med mamma Johanna ikväll så både A & N hade leksällskap.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..