Livskvalité..


Mysigt med en brasa :)
Semesterdagarna i Norrbotten har vi fyllt med livskvalite. Vi har umgåtts med familj, släkt & goda vänner. Varit i skogen och promenerat, sprungit och plockat blåbär & grillat korv & hamburgare. Barnen har fiskt med farfar och åkt båt. Vi har inte hunnit träffa alla och göra allt man tänker att man ska, men det har varit härliga dagar!

I helgen var det Överkalix marknad och vi har shoppat lite småsaker, fotbollströjor till barnen, ett tennarmband, , namnbroscher, sylt & marmelad, bröd, fikat & träffat folk. Barnen sprang marknadslöpet i lördags och fick båda medalj. Alexander gick ut hårt på sin 1 km sträcka och blev till slut 4:a. En jättebra prestation :)  Noah var superladdad för sitt 400 meterslopp men lillgubben ramlade och skrapade sitt knä så han blev jätteledsen & ville avbryta. Jag sprang dit och vi gick tillsammans hand i hand, tills slutet då han sprang i mål själv. Han var ledsen men slutförde och var väldigt nöjd med sin medalj.

I fredags var vi alla 4 i familjen på gårdsfest hos Matilda, Anton & hans bror Kalle. Jättetrevligt och gott med grillad gris :) Anton & Kalle har köpt ett hus i Grelsbyn som de ska dela och vara i på sommaren, under julen osv. Mormor & Morfar hämtade Noah & Alexander vid 20-tiden och senare på kvällen gick jag, Thomas, Gabri, Lorentz & Jenny till öltältet, Blå Krogen. I söndags var vi på middag hos Carro & Peter och åt gott grillat kött & marängsviss till efterrätt :)


Den underbara midnattssolen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..