Noah har ramlat på dagis & det blev blixtutryckning från jobbet

Före kl 9.00 ringde de från Noahs dagis och berättade att han ramlat och fått ett ganska djupt sår i pannan. Både jag & Thomas åkte dit för att se hur det var med vår lille N. Han satt i soffan med fröken och läste och hade slutat gråta.

Såret är inte så långt men djupt så vi bestämde att åka till primärvårdsjouren centrum, så att en läkare kunde titta på såret och vi kunde få det tejpat. Jag & Noah åkte till primärvården och pappa tillbaka till jobbet. Vi fick komma in snabbt och läkaren sade att såret redan börjat dra ihop sig och tejpade ihop det ordentligt. Noah var superduktig o satt helt stilla utan att säga nåt när läkaren tittade, petade o tejpade. Sedan fick han välja en liten grej från en låda, han valde ett rosa suddgummi med en elefant på :) Idag kan Noah ha lite huvudvärk och även få en bula och ev. blir det ett ärr. Han ska nog få lite alvedon ikväll. tMen han mår efter omständigheterna mycket bra, skönt :-) Noah fick en Maxbox till lunch, klar man måste få nåt man gillar att äta, när man slagit sig så pass mkt  :) Man blir alltid orolig när dagis /förskolan ringer o säger att ens barn har ramlat!  Det var första gången som de ringde om att N ramlat med storebror har ju ramlat rätt många ggr..

Denna vecka har verkligen varit kantad av olyckor & sjukdommar & vård av barn. Började i måndags när A krockade med en klasskompis o glasögonen blev helt krashade. Så är det ju ibland, konstigt att allt möjligt ska komma samtidigt! Hoppas helgen blir lugn o skön o full av sol och uteaktiviteter :-)

Kommentarer

  1. Kom ihåg att kolla försäkringar, blir det bestående ärr kan man få ersättning :-) Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..