Sommaraktiviteter..

I helgen har vi pysslat med diverse sommaraktiviteter trots det kyliga sommarvädret.
Det finns inget "dåligt väder.." men när det både är kallt & ösregn då är det inte kul.

Igår på midsommardagen gav vi oss ut på promenad för att fika och mata änder men det började ösregna så vi matade (kastade ut brödet i vattnet) snabbt och sedan en rask promenad/språngmarsch hem. Självklart är det inte hela världen med dåligt midsommarväder men man vill ju åtminstone kunna vara ute. Resten av midsommardagen bestod av inomhusmys. Harry Potter O Fenixorden och X-men på film. Och så VM fotboll förstås! Inte helt fel det heller :)

Idag har vi mingolfat med Johanna, Magnus, Axel & Svea. Jättekul! Vi hade med oss kaffe & fika och det tog två timmar att ta sig igenom banan för oss alla åtta personer. Det kom två regnskurar men inte långvariga som tur var. Sen åkte Alexander till Axel för lek & spel och Noah har varit på fotbollsskolan. T lagade lasagne och vi hann ut på varsin joggingtur. Nu är Alex hemma igen och grabbarna sitter i soffan & kollar på fotboll.

Imorgon börjar näst sista jobbveckan innan semestern. Massor att göra och en privat utmaning på tisdag. Imorgon kväll tjejfika & fira min vän Helen som fyllt år <3
Fredag - söndag är Alexander och hans lag med i Lilla VM i fotboll. Och mina föräldrar kommer äntligen på besök till helgen :) Blir en spännande vecka!







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..