Skolavslutning..

En härlig skolavslutningsdag går mot sitt slut! Dagen började med sol & blå himmel, ingen riktig värme i luften men skönt i solen och efter alla regninga dagar var vi jättenöjda med uppehåll & dessutom sol på avslutningsdagen:-) Jag och mormor & morfar fixade frukost och gjorde i ordning barn och oss själva. Alexander klädd i långa jeansshorts, skjorta och en randig kofta (dagen till ära) och sitt A-silverhalsband. Min fina storkille! T jobbade några timmar och kom till skolan direkt (dock inte i arbetskläder utan ombytt till jeans och skjorta och nyduschad ;) Vi promenerade till skolan och barnen samlades i klassrummet en stund innan det var dags för sång och musik på ängen. Vi fick lyssna på fina sånger av barnen och sjunga med i Den blomstertid nu kommer.. En jättefin stund :-) Barnen och vi föräldrar samlades i klassrummet och de fick sin sommaruppgift. Nästa läsår blir bokens år! Alexander, Alvin, Oscar och Jonathan gav en present till sin fröken Kristina och till fritidspersonalen som de haft i år.



I eftermiddag har vi varit på stan och fikat och Alexander fick en mjukglass och bägge grabbarna fick presenter från Lekplaneten av mormor & morfar. N valde lego och A en Chelseea fotboll och EM-fotbollskort. Vi har ätit middag ute på altanen ikväll och handlat från glassbilen så det räcker hela sommaren! En riktig sommardag idag :-)

  

Smågrabbarna sitter i soffan och käkar chips och ser fotboll med pappa & morfar. Nåja, Alexander ser fotboll medan Noah mest äter chips ;-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..