Hemma & vardagsrutinerna är tillbaka








I lördags kom vi hem från vår lilla sportlovssemester. Vi har haft en toppen bra ledighet men mycket utevistelse och möten med familj och kära vänner!

I fredags åkte vi från Överkalix vid 9.30-tiden. Vi stannade i Piteå och åt lunch och åkte sedan vidare till Umeå. I Umeå hälsade vi på Magnus, Mona-Lisa & lilla Maja-Stina. Jätteskoj att ses :-) Innan vi åkte till dem hann vi med ett besök på Barnens hus. Alexander köpte Starwars lego och Noah ett leksaksdjur, en liten babyhjort :). Maja-Stina hade vuxit till en liten-stortjej och hunnit fylla ett år, mycket har hunnit hända då det var i september vi sågs sist! Vi blev bjudna på en god middag och barnen lekte o busade o såg film. När alla barnen somnat såg vi på The Kings speech på dvd. Fast jag måste erkänna att jag somnade i soffan under filmen ;-) Inte så ovanligt!

Home sweet home :-) Skönt att vara hemma o sova i sin egen säng!  Men det är segt med jobb, skola, dagis igen. Vardagsrutinerna håller sakta på att falla på plats igen.

I söndags hälsade vi hela familjen på Sofie, Anders och lilla Moa drygt två veckor gammal. Hon är så liten och söt och hon sov nästan hela tiden, trots att storgrabbarna busade o hel del :-)

Alexander har börjat på simskola igen, söndagar kl 16.00 i tio veckor framåt. Han var inte så entusiastisk i söndags men efteråt tyckte han att det varit kul! Han kompis Elin går oxå i samma grupp och de två har ju kännt varandra sedan babysånggruppen 2004 ;-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..