Sommaren 2017 del 1..

Sommaren lider mot sitt slut. Barnen har två veckor kvar tills skolan börjar!


Tiden sedan skolavslutningen har gått så fort. De började första veckan med att vara med på landslagetsfotbollsskola bägge två, på Selånger IP. Andra veckan på sommarlovet var Noah på tennisskola och Alexander hemma och hängde med kompisar.








I sommar har det hänt mycket. Ingen lång semestertripp men småutflykter, mycket fotboll och en tripp upp till Norrbotten såklart :) Vädret har varit sisådär, ingen riktig sommarvärme, som jag vill ha! Men det har varit en del sol, en del regn och några kyliga dagar. Vi har umgåtts med familj och vänner både hemmavid i Överkalix och i Sundsvall.


I juni handlade det om fotbollsmatcher varje helg och varsin fotbollscup för grabbarna.
Noah spelade Äppellundacup här i Sundsvall, helgen före midsommar. Noah och Thomas 8som är en av tränarna i deras lag) tyckte det var skoj och de mötte många lag. Jag och Alexander kollade på, tyvärr regnade det en del, men vi tittade på de flesta matcherna!








Alexander åkte till Västersås med sitt lag för att spela Aroscupen sista helgen i juni. han åkte själv med laget denna gång & de hade haft riktigt skoj. Tyvärr blev Alexander dunderförkyld och kunde inte spela alla matcher.


I juni firade vi en mysig midsommar med goda vänner. Vädret var för ovanlighetensskull toppen på middsommarafton :) Vi åkte ut till Galström och hade picknic och kollade in firandet och de fina omgivningarna där. På kvällen grillade vi och lekte lekar hos familjen Steen.






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..