Snabbvisit..

Igår kom pappa, min syster Matilda & hennes kille Daniel förbi oss på en snabbvisit på vägen hem från Mora. De hade alla tre åkt Öppet spår i måndags.

Jättekul att ses även om det blev en kortis. Vi gjorde tacos och umgicks igår e.m och kväll och tiden gick så snabbt. Idag åkte de vidare mot Norrbotten när jag och barnen åkte till skola & jobb. Pappa hann även med att hälsa på sin bror Ingemar som är sjuk i cancer & bor här i Sundsvall. Alexander har friluftsdag idag och ska åka skridskor på Gärdehov. Jag skjutsade honom i morse och han har med sig bullar & varm choklad. Igår hade han skidor på skolan och i måndags hade Noah skidor både på gympan och skidträning på kvällen. Så det är vinteraktiviteter som gäller :-)

Nästa vecka är det sportlov! Så välbehövligt & skönt för barnen. Jag är ledig måndag & onsdag. På tisdag, torsdag & fredag går Noah på fritids och Alexander är ledig och hemma själv. I helgen blir det slalom och på måndag. På onsdag kanske det blir bad eller bio, grabbarna får bestämma :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..