Andra advent..





Andra advent har redan passerat. Tiden flyger fram och nedräkningen till jul har verkligen börjat. Vi har hunnit med lussebullsbak, pepparkaksbak nr 2 och glöggmys med vänner.

Det är mysigt med julstjärnor & ljusstakar & det lyser upp i mörkret. Vi har prövat lite olika glögg i år & Alexander har börjat gilla glögg, första året. Vi har knappt nån snö alls, men lite vitt på backen i alla fall. I helgen var vi hos Helen & Danne på det årliga julfikat & glöggmyset. Trevlig ses allihopa & de stora barnen lekte med lego, gubbarna snackade sport & bilar och vi tjejer myste med Ulrikas & Henkes lille Ville :) Härligt med vänner man känner utan & innan & man kan vara sig själv med till hundra procent!

Jag har även varit en sväng på Norra bergets julmarknad i söndags. Fyndade limehonung, lite knäck och polkagrisar att hänga i granen till pojkarna. Noah & Thomas var hemma eftersom han var förkyld & Alex hälsade på en kompis. Thomas & jag hann även köpa klart julklappar till barnen igår :) Även mammas julklapp & till barnens fasters är klara.

Jag längtar efter snö, Norrbotten, mina föräldrar, syster-yster och vänner i hemkommunen. Ser verkligen framemot att åka "hem"!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..