Hösthelg..





Alexander gör läxor.


Helgen har varit bra.
Soligt och fint väder på lördag.
Började lördagen med att ta en tidig morgonrunda runt sjön och i omgivningarna.
Härliga höstfärger och klar luft. När jag kom hem hade grabbarna fixat frukost :-)

Vi åkte sedan ner på stan alla 4 och tog en fika på Espresso House, shoppade snygga ljusbruna kängor till Alexander och gick på Bondens marknad. Där köpte jag en ekologisk älgörtsglögg från Norrlandsgården. Ser framemot att värma den när vintern kommer!

I söndags var det tvunget med hemmafix: städning, tvätt, byta sängkläder osv. Jag gillar verkligen inte hushållsarbete. Tvätta är helt ok men städa & diska, fy vad det är trist. men såklart vill man ju ha det lite fint, så vi hjälptes åt och Alexander städade lite i sitt rum, efter tjat.
Sedan var T med några av grannarna och byggde en äventyrslekpark på vårt bostadsområde (i skogen). Alexander var med och hjälpte till en timme. Jag & Noah var på simskola och när vi kom hem kunde Noah testa stigen. Det blev superbra! Ska visa lite bilder från den senare.

Solen går ner över Sundsvall. I dag sker detta kl 18.12 och det betyder fem minuter mindre solljus än i går. Visst blir det mörkare för varje dag, men vi tar vara på allt ljus vi kan! Heja Sundsvall!




 Bästa laget: SSK P04. Nu är fotbollssäsongen slut!

Kommentarer

  1. Vilken härlig helg :) Å va kul det lät med äventyr i skogen!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..