Judoläger, simskoleavslutning, nyklippt Noah & plantering av kryddor o grönsaker





Igår - lördag så hade Alexander judoläger mellan 13-17. Han klarade att gradera till gult bälte :-) De avslutade med lekar o godisregn så det var en massa nöjda men trötta killar o tjejer som gick ut i solen efteråt. Nu är det uppehåll till och med mitten av augusti. Under tiden som A var på läger planterade jag & Noah sallad, rödbetor, dill, basilika & solrosor :-)  Idag - söndag så har Alexander även haft simskoleavslutning. Han klarade guldpingvinen o får nu börja i simgruppen - fisken. Men just nu är han inte intresserad av att fortsätta, så vi avvaktar till hösten. Han vill börja på fotbollsskola- så nu ska pappa T gladeligen undersöka den möjligheten ;-)

På lördagkväll hade vi trevligt middagsbesök av Axel & Svea, Johanna & Magnus. Thomas grillade fläskfile o kyckling o jag hade gjort sallad med vattenmelon, jordgubbar o fetaost och sötpotatis o morötter i ugn.

I fredags hade vi besök av en av mina bästa vänner, Mona-Lisa & hennes man Magnus o lilla dotter Maja-Stina. De stannade på middag o kaffe på väg från Umeå till Stockholm (och Mallis på tisdag :) När vi ses så känns det alltid som att det var "senast igår" vi träffades, även om de bor i Umeå o vi inte ses mer än några ggr per år nuförtiden. Allt är liksom så "lätt" och vi kan prata om allt o känner varandra väl :-)

Jag har klippt Noahs hår - det gick rätt bra, men nästa gång blir det frisören, han har fått så tjockthår o det är svårt att få det bra.

Alexanders diplom


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..