Våren är härlig & besvärlig..

Våren är verkligen här. April har bjudit på sol men även regn, hagel & snö. Alltså riktigt aprilväder ;) Maj har verkligen börjat bra med sol & värme. Det negativa är att det är mycket pollen. Jag & Noah är riktigt allergiska.

Selånger Vårcup - årets första fotbollscup utomhus gick av stapeln tredje helgen i april, med en massa matcher för A & N & arrangörsjobb för mig & Thomas. Så det var himla skönt när cupen var gjord & området städat. Noah tyckte det var superkul och hans lag gick vidare till kvartsfinal, då åkte de ut på straffar. Men i det stora hela minns han cupen med glädje :) Tränarna är väldigt peppande och påminner om att de ska ha roligt o alla får verkligen spela lika mycket. För Alexanders lag är det mer allvar nu & han kan bli riktigt sur när de förlorar, lite jobbigt men samtidigt minns man ju själv att tävlingsinstinkten tog över i den åldern ;)

I helgen har det varit underbart väder med sol & över 20 grader varmt. Jag & barnen var ledig i fyra dagar, så skönt! Jag längtar till sommar & semester :)








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..