Det händer grejer..

Nu händer det mycket i lillebrors liv & utveckling! Han har lärt sig läsa med bra ljudande och läser böcker med enkla meningar för mig & Thomas på kvällarna. Idag tappade han sin andra tand! :) Simningen går superbra nu, äntligen har han hittat flytet :) Han simmar både crawl & ryggsim jättebra & lite bröstsim. Jag fick köa två simmärken till honom i lördags! Kul :)

skolan har de fått veta de nya klasserna i 1:an. De har ändrat rätt mycket i grupperna, men när jag läste upp namnen verkade N nöjd & han säger att han längtar till hösten när de börjar 1:an och får gå i nya klassen. Det känns som att pedagogerna har en bra & genomtänkt tanke bakom den nya gruppindelningen. N ska gå med två av sina bästa kompisar: Elias & Samuel.

utvecklingssamtalet för några veckor sen berättade Ns nuvarande fröken att N är en omtänksam kompis som vet vad som är rätt & fel och han gillar inte när någon är utanför. Han är en bra kompis & en sportig kille som älskar gympa & spelar fotboll & bandy på rasterna. Han klarade alla mål i matte och kan räkna längre än "målet". Han har lärt sig läsa & gillar böcker. Han skriver & ritar dock helst inte om han kan välja nåt annat, men gör det om de får en uppgift. Han kan träna på att räcka upp handen och säga vad han tycker, han vet & kan mycket men är inte den som räcker upp handen, nästan aldrig.

På söndag är det första fotbollssammandraget för N. De kommer att möta flera lag. Han har nedräkning :) Efter matcherna ska deras tränare bjuda laget på pizza & GIF-match. Så roligt för smågrabbarna, de kommer vara så glada & trötta på kvällen!

I sommar ska barnen åka till mormor & morfar en vecka själva. N pratar om det och vad de ska göra med morfar - spela fotboll, grilla korv, att han vill sova med brorsan & morfar & att han vill hälsa på farfar & farmor (ska de såklart) och leka med Ts gamla soldater. Jag tror de kommer få jättekul & att N helst kommer vara så stolt o nöjd med sig själv när vi kommer upp över den veckan de varit där själva.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..