Härliga höstdagar..

Sensommaren & hösten har hittills bjudit på fina soliga & varma dagar. Veckorna går fort med vardagsbestyr, och på helgen är vi ute på utflykter och hemma & fixar & Alexander har match varje söndag i september.

Nästa söndag är den sista fotbollsmatchen i serien för denna säsong. Innebandyträningen har börjat och han verkar lite mer peppad att köra innebandy än fotboll just nu. Noah har fotbollsskola & simskola men tiderna för det har krockat på sistone så det blir mest simskola. Om Noah vill ska han få pröva någon annan träning i höst/vinter. Vi har pratat om judo, brottning, friidrott, skidor. Så vi får se vad det blir :) Förra lördagen gjorde vi en utflykt till Bodaborg med familjen Kangas/Bergkvist. Fika ute efter alla "celler" och ett stopp på Huberget på vägen hem :) En härlig lördag!

Jag har kommit igång med träning tre grr i veckan och har kört uteträning i skogen två ggr och på gymmet en gång i veckan. Vill passa på att jogga ute och ladda energi i skogen & solen! Under oktober har jag som mål att pröva på en ny grej/ett nytt pass/cirkelgym/träning med instruktör osv. på Friskis varje vecka. Är sugen att testa cirkelgym (igen) och Yoga och kombinationspasset spinning/skivstång.

Höstens födelsedagar står jag & Alexander för. Nästa lördag ska Alexander ha 10-årskalas med filmkväll, pizza & snacks med sina kompisar. Vi funderar på att bjuda våra närmaste Sundsvallsvänner med familjer på lunchkalas i oktober och fira både mig & Alex då. Vi får se. Vore kul att ses allihopa med Ullies & Henkes nytillskott i familjen :)




Fika efter lek & tävling på Bodaborg!


 

Glada killar efter fotbollsmatch förra söndagen.
Seger med 6-1 mot Sundsvalls FF :-))





 


Lördagsmys med ljus :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..