Vecka 26 - solig & varm sommar :-)

Hela veckan utom fredag var det toppenväder med mycket värme & sol! Trötta o glada barn som gått sista veckan på dagis & fritids. I onsdags slutade jag & Thomas tidigt och hämtade barnen och åkte och badade på Himlabadets utebad. En härlig o varm kväll. Vi har oxå grillat i veckan och försökt vara ute på kvällarna o njuta avsommaren. Jag har cyklat till jobbet o hem tre dgr i veckan - blir en härlig start på dagen!

I fredags var jag & T och lunchade på Delicerano och sedan prövade han kostymer. Nu är bröllopskostymen inköpt och västen bokad (den ska han hyra). Vi lånade även hem kläder till barnen. Alexander var så snygg i kostymbyxor, skjort o väst o inga problem att få honom attpröva kläderna. Lite mera pyssel med Noah, men vi har iaf provat kläderna.

I lördags var vi 4 i familjen till Furuviksdjurpark. Vi åkte dit tillsammans med familjen Kangas-Bergkvist. Det var en jättebra och rolig dag! Djurparken var fräsh o barnen var nöjda. Det var många roliga karuseller för baren. När det gäller djuren kan inget dock jämföras med Kolmården ;-)



Svea & Noah tittar på sköldpaddorna


Skötaren matade schimpanserna

Lemurerna var skojiga!

Vem ser less ut;-)





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Festbilder!

Medaljongsjuka..